AKCIÓ: 20% Bevezető Kedvezmény

Vércukor terhelés vizsgálat

KERÜLJE EL AZ INZULINREZISZTENCIA, A II-ES TÍPUSÚ ÉS A TERHESSÉGI CUKORBETEGSÉGET VÉRCUKOR TERHELÉSES VIZSGÁLATTAL!

A vizsgálatról

Vércukor terhelés vizsgálat

A családjában előfordul a cukorbetegség, az inzulinrezisztencia, a túlsúly vagy egyéb szív- és érrendszeri megbetegedések?

Ha a válasza igen, abban az esetben érdemes megelőzés céljából terheléses vércukormérést végeztetnie, hogy ne érjék meglepetések a későbbiekben.

A vizsgálat szükségessé válhat továbbá a terhesség során, egy nagylabor, egy pajzsmirigy panel vagy egy nőgyógyászati hormonvizsgálat után is.

Amennyiben a tünetei alapján fennál az esélye a cukorbetegség kialakulásának, végeztessen terheléses vizsgálatot gyorsan, hogy minél előbb a gyógyulás útjára térhessen.

NŐKNÉL:

FÉRFIAKNÁL:

KERÜLJE EL AZ INZULINREZISZTENCIA, A II-ES TÍPUSÚ ÉS A TERHESSÉGI CUKORBETEGSÉGET VÉRCUKOR TERHELÉSES VIZSGÁLATTAL!

Amennyiben ön kisbabát vár, genetikailag hajlamos vagy már tapasztalja a fenti tüneteket, előzze meg a bajt és kérjen vizsgálatot!

A szűrés folyamata

ÍGY TÖRTÉNIK A VÉRCUKOR TERHELÉS

FONTOS! Amennyiben az éhomi vércukor a vizsgálat kezdetén a normál határérték, vagyis 7,0 mmol/l felett van, akkor a terhelést nem végezzük el.

A vizsgálat első vérvétele a 0. percben történik, majd a páciensnek 250-300 ml vízben 75 gramm feloldott szőlőcukor oldatot kell meginnia.

Gyerekeknél ez az érték 1,75 gramm testtömeg kilogrammonként (maximum 75 gramm). Ezután meghatározott időpontonként kis mennyiségű vénás vérvételből megállapítjuk a vércukorszintet. határérték felett diagnosztizáljuk a cukorbetegséget vagy a prediabéteszt.

A vizsgálat alatt nem lehet enni, inni, dohányozni és fizikai tevékenységet végezni.

A terhes gondozás során a diabétesz rizikófaktorral rendelkező kismamákat figyelemmel kísérjük, akkor is, ha a terhesség korai szakaszában nem diagnosztizáltunk eltéréseket. A 24. – 28. terhességi hét közötti időszakban minden állapotos paciensünknél vércukor-terhelést végzünk.

Miért tesztelje magát a Mobilszűréssel?

4 ÉRV, AMELYEK MIATT TÖBB, MINT 40 000 ÜGYFÉL MINKET VÁLASZTOTT

Több, mint 40 000 elégedett ügyfél

Több, mint 40 000 elégedett ügyfél és elvégzett teszt tapasztalata és szigorú minőségbiztosításunk garantálja a minőséget a szolgáltatásunkban

Gyors és kényelmes

Spóroljon velünk időt, hiszen a tesztelésünk akár házhoz megy! A kiszállás megszervezése akár 24 órán belül, akár hétvégén is

Biztonságos

A többi szolgáltató által, laborban végzett vizsgálathoz képest Ön nincs kitéve más, potenciális fertőzöttel való érintkezésnek a sorbanállás ideje alatt és a keletkezett veszélyes hulladékot is megfelelően kezeljük

Szakszerű

Szakképzett egészségügyi személyzet gondoskodik a mintavétel megfelelő levételéről

SZŰRŐVIZSGÁLATOK ÁRAI

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT SZŰRÉSRE!

 

Adja meg az adatait és kollégánk munkaidőben 1 órán belül* visszahívja!


    Kapcsolatfelvételi adatok


    Vizsgálat adatok


    Kiszállási cím