Az AVIAN Medicina 100%-ban magyar tulajdonú gyógyszeripari vállalat, amely orvostechnikai és prémium kategóriás labordiagnosztikai eszközök forgalmazásával foglalkozik és a teljes Magyarországra kiterjedő Covid-19 szűrőhálózattal rendelkezik. 

A mintavételt minden esetben tapasztalt, szakképzett egészségügyi dolgozó végzi a kiemelt partneri rendelőkben, vagy igény esetén vállalati/otthoni környezetben. Kollégáink és partnereink magasan képzett egészségügyi szakemberek, akik a saját területük legjobbjai. Partnereink között vannak a legfelszereltebb laboratóriumok, így a bonyolultabb vizsgálatokat is zökkenőmentesen el tudjuk végezni. 

 

Szolgáltatásunkkal most vállalkozásokat, cég- és HR vezetőket szeretnénk segíteni, hogy munkavállalóik számára minél biztonságosabb munkakörülményeket tudjanak nyújtani ebben a járványügyi helyzetben. 

Cégnév: AVIAN Care Kft.

Székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 48. (nem ügyfélszolgálat)

Cégjegyzékszám: 01 09 326523

Adószám: 25597275-2-43

Számlaszám: 10404027-50526850-56841016 (K&H Bank)

Képviseli: Varga Krisztián, ügyvezető

Elérhetőségek: +36 30 200 1900 és a kapcsolat@mobilszures.hu

Hatósági‌ ‌felügyeleti‌ ‌szerveinek‌ ‌elérhetőségei:‌ ‌

Nemzeti Népegészségügyi Központ: 1437 Budapest, Pf. 777

Országos‌ ‌Gyógyszerészeti‌ ‌és‌ ‌Élelmezés-egészségügyi‌ ‌Intézet:‌ ‌1372‌ ‌Postafiók‌ ‌450.‌ ‌

Nemzeti‌ ‌Média-‌ ‌és‌ ‌Hírközlési‌ ‌Hatóság:‌ ‌1525‌ ‌Budapest‌ ‌Pf.‌ ‌7

Hatósági‌ ‌felügyeleti‌ ‌szerveinek‌ ‌elérhetőségei:‌ ‌

Nemzeti Népegészségügyi Központ: 1437 Budapest, Pf. 777

Országos‌ ‌Gyógyszerészeti‌ ‌és‌ ‌Élelmezés-egészségügyi‌ ‌Intézet:‌ ‌1372‌ ‌Postafiók‌ ‌450.‌ ‌

Nemzeti‌ ‌Média-‌ ‌és‌ ‌Hírközlési‌ ‌Hatóság:‌ ‌1525‌ ‌Budapest‌ ‌Pf.‌ ‌7

Küldetésünk: 

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy biztosítsuk a legmodernebb orvostechnikai eszközöket és mindenki számára elérhetővé tegyük azokat a szűrővizsgálatokat, amelyekkel biztonságba érezheti önmagát és környezetében élőket. Hiszünk az emberben. Célunk, hogy mindannyian hosszú és egészséges életet élhessünk.

Kapcsolódó termékek  

Szerológiai gyorsteszt

A szerológiai tesztek a SARS-CoV-2 vírus ellen termelődött ellenanyagokat mutatják ki vérmintából, így fény derülhet a tünetmentes fertőzöttekre és a fertőzésen már átesett, immunitást szerzett személyekre is. A fertőzést követő átlagosan 5-7 nap múlva a szervezetünk antitestet termel, melynek a jelenléte ezt követően már kimutatható. Eredmény akár már néhány órán belül!

Többet szeretnék tudni

PCR (Laboratóriumi teszt)

Az orr- és garatnyálkahártyáról vett mintában már a fertőzés korai szakaszában is kiderül a pozitivitás, így még továbbterjedés előtt információt nyerhetünk a betegségről. A lehető legfontosabb eredményt ez a teszt típus adja. 

A mintákat az ÁNTSZ által is akkreditált laboratóriumokba szállítjuk, a mintavétel vizsgálata az ott lefolytatott protokoll szerint történik, az eredmények várható leletezése a terheltségtől függően változhat jellemzően 24-72 órán belül várható. 

Szeretnék többet tudni 

Antigén teszt

A szakember segítségével végzett vizsgálat során a vírus antigén kimutatása történik garatból vett mintából. Magas szenzitivitása és specificitása miatt pontos eredményt ad, már 1 órán belül. A fertőzést követő 3-4 nap múlva a vírus jelenléte már kimutatható. 
Szeretnék többet tudni

Legyen tudatos és felelősségteljes. Kérje szakértőink segítségét!


    Kapcsolatfelvételi adatok


    Vizsgálat adatok


    Kiszállási cím