COVID-19 mobilszűrés:

Akár aznapi kiszállás

Akár 6 órán belüli leletkiadás

Hétvégén is, felár nélkül

PCR teszt ára: 18.500 Ft

Szolgáltatásunk az ügyfeleink és a kollégáink védelme érdekében kizárólag helyszíni kiszállással érhető el. A teszt ára a kiszállási és mintavételi díjat  tartalmazza Budapest határán belül.

UTAZÁSI AKCIÓ:

Ingyenesen házhoz megyünk

Akár aznapi tesztelés

Már 6 órán belüli leletkiadással is

Díjmentes kiszállással
Antigén teszt: 10.500 Ft / fő
PCR teszt: 18.500 Ft / fő
5 fő felett:
Antigén teszt: 9.500 Ft / fő
PCR teszt: 17.000 Ft / fő

Ajánlatunk Budapest határán belüli kiszállásra érvényes.

Ajánlatkérés | Visszahívás kérése

Kollégáink munkaidőben 1 órán belül* visszahívják. 

Az ajánlatkérés önmagában nem minősül időpontfoglalásnak! Koordinátorunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetés ügyében!

Adatait zártan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek.


  Kapcsolatfelvételi adatok


  Vizsgálat adatok


  Kiszállási cím


  mobilszures_cover_1

  Miért érdemes a Mobilszűrést választani?​

  • Kényelmes – otthonába vagy munkahelyekre kiszállva végezzük a szűrést előre megadott időpontban
  • Biztonságos – a többi szolgáltató által, laborban végzett vizsgálathoz képest Ön nincs kitéve más, potenciális fertőzöttel való érintkezésnek a sorbanállás ideje alatt.
  • Szakszerű – szakképzett egészségügyi személyzet gondoskodik a mintavétel megfelelő levételéről. Segítünk megtervezni és kiválasztani, melyik a legmegfelelőbb teszt, és mikor kell azt alkalmazni.
  • Gyors – nem kell napokat bizonytalanságban töltenie, kiszállás megszervezése akár 24 órán belül, akár hétvégén is. Az eredmények antigén teszt esetében már 1 órán belül, míg a laboratóriumi vizsgálatot igénylő PCR teszt esetén akár 6 órán belül kaphatók.
  • Be és kiutazáshoz is elfogadott hiteles eredmény (PCR vizsgálat esetén), igény esetén ingyenes angol és német nyelvű leletet biztosítva.

  Legyen kényelmes és pihentető az utazásra történő felkészülés!

  COVID-19 VIZSGÁLATI LEHETŐSÉGEK

  Laboratóriumi
  antitest teszt

  11 000 Ft / fő

  • Tünetmentesen vagy atípusos tünetekkel átesett-e a koronavírus-fertőzés, vagy oltás után
  • Vénásan vett vérmintából
  • Megtudhatjuk, hogy rendelkezünk-e védettséggel
  • Alkalmas az antitest jelenlétének kimutatására
  • Védettségi igazolvány igénylésére alkalmas
  • Utószűrésekre kiválóan alkalmas
  • Eredmény 48 órán belül, magyar és angol nyelven*

  PCR teszt
  (laboratóriumi)

  18 500 Ft / fő
  5 fő felett:
  17 000 Ft / fő

  • Tünetmentesen akut vagy aktív fertőzési stádiumban van, ami miatt karanténba kell vonulnia
  • Garatból történő mintavétellel
  • Magas specificitás, szenzitivitás
  • A vírus légúti jelenlétének igazolására az egyik legjobb módszer
  • Gold standardnak számít
  • A fertőzőképesség kimutatására alkalmas
  • Eredmény legkésőbb a tesztet követő napon, magyar és angol nyelven*

  Antigén+
  gyorsteszt lelettel

  10 500 Ft / fő
  5 fő felett:
  9 500 Ft / fő

  • Tünetmentesen akut vagy aktív fertőzési stádiumban van, ami miatt karanténba kell vonulnia
  • Orrból történő mintavétellel
  • Magas szenzitivitás
  • Alkalmas a vírus jelenlétének kimutatására
  • Innovatív gyorsteszt
  • Elő- és utószűrésekre is biztonságosan alkalmazható
  • Eredmény 15 percen belül

  * A növekvő esetszám miatt a laborok terheltsége folyamatosan növekszik, emiatt a vizsgálati eredmény elküldése a terheltség függvényében megnőhet. Kérjük, mindenki szíves türelmét. 

  Segítünk, hogy milyen kombinációban, mikor és melyik tesztet kell használnia.

  A szolgáltatásunk a következőket tartalmazza:

  • Helyszíni kiszállást Budapest területén
  • Szakképzett egészségügyi személyzet igénybevételét.
  • Egyszer használatos, megfelelő védőfelszerelést minden mintavételi helyszínen a vizsgált személyek és vizsgálatot végző személyek egészségének védelme érdekében.
  • Helyszíni dokumentáció elvégzését.
  • A levett minták megfelelő tárolását és laboratóriumba való szállítását még a mintavétel napján.
  • Az egész ügymenet koordinálását.
  A mintákat az NNK (Nemzeti Népegészségügyi Központ) által is akkreditált laboratóriumokba szállítjuk, a mintavétel vizsgálata az ott lefolytatott protokoll szerint történik. Az eredmények várható leletezése a terheltségtől függően változhat, jellemzően 24 órán belül várható. 

  Árak

  Mintavételi díj: Az ár tartalmazza

  • Sürgősségi PCR teszt 12 órán belül: 33.500 Ft/fő
  • Sürgősségi PCR teszt 6 órán belül: 45.500 Ft/fő
  • Agglomerációs kiszállási díj: +4.500 Ft/cím

  A részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

  Foglaljon időpontot! Előzze meg a koronavírus terjedését.

  Ajánlatkérés | Visszahívás kérése

  Kollégáink munkaidőben 1 órán belül* visszahívják. 

  Az ajánlatkérés önmagában nem minősül időpontfoglalásnak! Koordinátorunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetés ügyében!
  Adatait zártan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek.


   Kapcsolatfelvételi adatok


   Vizsgálat adatok


   Kiszállási cím


   Gyakori kérdések

   A mintavétel a szakember kiérkezése után azonnal megtörténik.

   A teszteket kiszállítjuk, és az Ön által választott helyszínen is el tudjuk végezni, de ha inkább partner rendelőinkben szeretné teszteltetni magát, azt is megteheti. Mindent meg tud beszélni ügyfélszolgálatunkon.

   A gyorsteszt és az antigén teszt esetében 15-20 perc alatt kiderül az eredmény, a PCR laboratóriumi teszt esetében a helyszínen csak mintavétel történik, mely 1-2 percet vesz csak igénybe.

   A vírus genetikai anyagának kimutatása az orr- és garatnyálkahártyáról vattás pálcával levett sejtekből történik. A mintavétel után a pálcát egy transzportfolyadékot tartalmazó csőbe kell belehelyezni, majd jól lezárni.

   A vírus antigén kimutatása szakember közreműködésével történik garatból vett mintavétellel.

   Szerológiai gyorsteszt esetén a páciens részéről semmilyen előkészület nem szükséges, csak a vizsgálat alatt szükséges maszkot viselnie. PCR teszt és rapid antigén teszt végzésekor viszont be kell tartania az alábbiakat:
   A felső légúti minta minőségét tekintve legelőnyösebb a reggeli mintavétel, étel- vagy italfogyasztást megelőzően (éhgyomorra).
   – A páciens a mintavétel előtt legalább 8 órán át koplaljon. Tilos az étkezés fogmosás, szájvíz, torokfertőtlenítés, orrspray használata. Ne rágózzon és mellőzze a dohányzást. Szomjúság esetén kizárólag tiszta vizet fogyasszon.
   – Amennyiben nincs lehetőség reggeli mintavételre, a páciens a mintavétel időpontja előtt legalább 4 órán keresztül kerülje az étkezést. Szükség esetén csak szénsavmentes vizet fogyaszthat.

   Jelenleg a laboratóriumi PCR teszt tekinthető a létező legspecifikusabb és legérzékenyebb vizsgálati módszernek a még aktív és fertőzőképes koronavírus kimutatására.

   A világ egyik legnagyobb gyártója által készített tesztek nagy precizitással és biztonsággal működnek. Ez egy felső kategóriás termék, amelyet az ára és a minősége miatt magánkórházak, laborok is használnak saját kollégáik szűrése céljából. Szakértői vélemények alapján az általunk is forgalmazott gyorstesztek közül jelenleg ez a legmegbízhatóbb gyorsteszt, ami gyors és pontos visszajelzést ad. Magyarországon mintegy 70.000 elvégzett tesztből nem tudunk olyanról, amely fals negatív eredményt mutatott volna.

   Szerológiai gyorsteszt és antigén teszt esetén, mivel a tesztkazettára cseppentett anyag azonnal reakcióba lép a mintaként levett vérrel illetve az antigén tesztnél garatból vett váladékkal, így mindössze 15 perc múlva már leolvasható az eredmény.
   PCR teszt eseté a
   mintákat az NNK (Nemzeti Népegészségügyi Központ) által is akkreditált laboratóriumokba szállítjuk, a mintavétel vizsgálata az ott lefolytatott protokoll szerint történik.

   Az eredmények várható leletezése a terheltségtől függően változhat, jellemzően 24-72 órán belül várható, de erre garanciát nem tudunk vállalni. A Mobilszűrés kizárólag a mintavételért, a minták laboratóriumba való leszállításáért és a folyamat koordinálásáért felel. 

   Fizetni az oldalon, a rendeléskor van mód előre, kizárólag banki átutalással.

   Bármely minta pozitivitása esetén más módszerrel kivitelezett megerősítő vizsgálat szükséges. (például PCR vizsgálat) PCR vizsgálattal kimutatott pozitivitás esetén a hatályos jogszabályok és a járványügyi eljárásrendnek megfelelően értesítjük a Nemzeti Népegészségügyi Központot (NNK). A hivatal az Ön adatainak és mintájának továbbítását kérheti, ezt partnerlaboratóriumunk minden esetben teljesíteni fogja.

   Igen, egy doboz (25 termék) rendelése esetén üzem vagy háziorvosa is elvégezheti a szűrést. Mind a három általunk forgalmazott tesztelvégzéséhez minden körülmények között egészségügyi szakember közreműködése szükséges! Ennek elmaradása esetén az eszköz megfelelő használata nem biztosított, így az azzal meghatározott eredmény nem lesz megbízható!

   A fertőzés klinikai tünetei a láz, fáradékonyság, íz és szagérzékelés gyengülése vagy időleges elvesztése, és olyan szisztémás tünetek, mint a száraz köhögés, nehézlégzés, amely akár életveszélyes, súlyos pneumóniát, légzési elégtelenséget, ARDS-t, szeptikus shockot, több szervi elégtelenséget, súlyos metabolikus acidózist okozhat. A koronavírus járvány veszélyesebb, mint azt korábban hittük, így a tünetek észlelése esetén kiemelten fontos minél hamarabb tesztelni, és pozitivitás esetén két hét karantént tartani és szükség esetén egészségügyi ellátást igénybe venni.

   Természetesen igen, tesztjeink az Európai Gazdasági Térségben kötelező CE jelöléssel rendelkezik, illetve hazánkban az OGYÉI, vagyis az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által nyilvántartásba került.

   A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrend értelmében az alábbi védőeszközöket szereztük be, hogy a Covid-19 mintavételt biztonságos körülmények között elvégezhessük a koronavírus járvány idején:  FFP2 védőálarc, vizsgálókesztyű, védőszemüveg, arcvédő pajzs, hajháló, védőköpeny

   Gyorstesztek esetén a teszt érvénytelennek tekinthető, ha a tesztkazettán nem jelenik meg a kontrollcsík. Ebben az esetben kollégánk egyeztet a mobilszűrés vezetőjével és ismételt mintavételt követően még egyszer elvégezzük a mintavételt.

   IgM negatív és IgG negatív: a páciens vagy nem fertőződött meg, vagy annyira korai szakaszában van a betegség, hogy gyorsteszttel nem mutatható ki. Érdemes később ismétlést végezni, főleg, ha fennállnak koronavírus tünetek.

   IgM pozitív és IgG negatív: a vizsgált személynek vélhetően pillanatnyilag koronavírus fertőzése van. Ilyenkor a betegnek szükséges más módszerekkel is megerősítenie a fertőzés tényét, ezért másnap reggel éhgyomorra végzett PCR vizsgálat ajánlott.

   IgM pozitív és IgG pozitív: a beteg valószínűleg már a fertőzöttségnek egy későbbi fázisában van (10-14 nap). Innentől számítva is indokolt a két hét szigorú karantén, illetve megerősítő teszt végzése is erősen indokolt.

   IgG pozitív és IgM negatív: a szervezet már elméletileg túl van a fertőzésen, a páciens már nem jelent veszélyt a környezetére. Ebben az esetben is fontos megelőzni a bajt, és még egy hétig otthon tartózkodni.