Teljes Teszt Csomag – Antigén + PCR + Antitest

29 500Ft

SKU: 1379 Category:

Leírás

Miből áll a Teljes Teszt Csomag?

  • Antigén Teszt

A szakember segítségével végzett vizsgálat során a vírus antigén kimutatása történik garatból vett mintából. Magas szenzitivitása és specificitása miatt pontos és megbízható eredményt ad mindössze 15-20 perc alatt. A fertőzést követő 3-7 nap elteltével a vírus jelenléte már kimutatható. az antigén vizsgálat során bizonyos más jellegű vírusos megbetegedések is tudnak pozitív eredményt mutatni, emiatt pozitív antigén vizsgálat esetén mindenképpen javasolt egy PCR teszttel megerősíteni a gyorsteszt eredményét.

  • PCR Teszt

Garatból vett mintában már a fertőzés korai szakaszában is megjelenik a pozitivitás, így még továbbterjedés előtt információt nyerhetünk a betegségről. Laborkapacitásunk stabil és mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban megküldjük a leletet.

  • Antitest Teszt

Míg a PCR és az Antigén teszt a vírus jelenlétét igazolhatja, addig a szerológiai tesztek azt vizsgálják, hogy korábban találkoztunk-e a vírussal, elkezdődött-e már egy arra specifikus válaszreakció. Sok koronavírus gyorstesztnek megkérdőjeleződött a megbízhatósága, de laboratóriumok visszajelzése szerint az általunk forgalmazott gyorsteszt az egyik legmegbízhatóbbnak bizonyult a piacon.

 

További információk

Short

Tartalmazza a PCR (Laboratóriumi) Tesztet, az Antigén Gyorstesztet és a Szerológiai-Antitest Tesztet, így teljes és pontos eredményt kapunk az állapotunkról.