A külföldre utazást bizonyos mértékben korlátozni kellett, hogy megfékezzük a járványt, azonban vannak olyan esetek, amikor az utazás elkerülhetetlen. Ahhoz, hogy a jelen körülmények között biztonságosan és felelősségteljesen utazzon, olyan koronavírus tesztre van szükség, aminek a kiértékelésére nem kell napokat várni. Ebben segít az !SOS! PCR vizsgálat, ahol az eredmény pár órán belül kiderül. Részletekért olvassa el cikkünket!

A légitársaságok mindent megtesznek és óvintézkedések bevezetésével minimalizálják a koronavírus-járvány lehetséges terjedését. Nekünk is mindent meg kell tennünk, hogy megvédjük magunkat és másokat a koronavírussal szemben!

A külföldre utazás egyéni felelősség, az utazás vagy annak elhalasztása az Önök személyes döntése, de ha külföldre utaznak ügyeljenek arra, hogy a fertőzés megelőzése céljából javasolt higiéniai előírásokat gondosan tartsák be, a fogadó ország hatóságainak utasításait kövessék fokozott figyelemmel és utazás előtt bizonyosodjanak meg róla, hogy nem fertőzöttek.

2020. június 15-én az Európai Bizottság az idegenforgalmi és közlekedési csomagban körvonalazott intézkedésekkel összhangban üzembe helyezte a Re-open EU webhelyet. Az új platform célja, hogy segítsen újraindítani a turizmust és az utazásokat az EU országai között a szükséges egészségügyi óvintézkedések maradéktalan betartásával.

A Re-open EU platform, melyen az összes EU-ország, valamint
Izland, Liechtenstein, Norvégia és Svájc helyzetéről lehet tájékozódni, naponta frissül az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ és a tagállamok leellenőrzött adataival, amiről itt tájékozódhat.

Hogyha nem Európai Uniós országba utazna, a Konzuli Tájékoztatás oldalán talál országokra lebontva utazási tanácsokat.

!SOS! PCR vizsgálat

A sürgősségi PCR vizsgálatot pont az olyan esetekre hoztuk létre, amikor hirtelen derül ki, hogy utazni kell, és nincs idő arra, hogy 24 órát vagy akár több napot várjon az eredményre. 

Ilyen esetben két csomagot tudunk felajánlani:

  • Sürgősségi leletkiadás 12 órán belül
  • Sürgősségi leletkiadás 6 órán belül


Attól függően, hogy melyiket választja 6 vagy 12 órán belül meg lesz az eredmény, aminek a tudatában már nyugodtan és felelősséggel utazhat!

Foglaljon időpontot! Előzze meg a koronavírus terjedését.


    Kapcsolatfelvételi adatok


    Vizsgálat adatok


    Kiszállási cím


    Számlázási cím Kiszállási cím másolása