2020. augusztus 1-től Magyarország területére az alábbi beutazási szabályok léptek érvénybe a koronavírus járvány terjedésének meggátolása érdekében.

covid-beutazási-szabalyok

Küldetésünk: 

Mindennap azért dolgozunk, hogy megfelelő szakértelem mellett mindenkinek akár az otthonában elérhető legyen a COVID-19 vizsgálat a lehető legrövidebb időn belül. Budapest és Székesfehérvár területén működve hétvégén is végzünk koronavírus tesztelést, a legnagyobb magyarországi akkreditált laborok bevonásával, akár azonnali eredményt biztosító gyorstesztek segítségével. 

Kapcsolódó termékeink  

Szerológiai gyorsteszt

A szerológiai tesztek a SARS-CoV-2 vírus ellen termelődött ellenanyagokat mutatják ki vérmintából, így fény derülhet a tünetmentes fertőzöttekre és a fertőzésen már átesett, immunitást szerzett személyekre is. A fertőzést követő átlagosan 5-7 nap múlva a szervezetünk antitestet termel, melynek a jelenléte ezt követően már kimutatható. Eredmény már 10-15 perc alatt!

Többet szeretnék tudni

PCR (Laboratóriumi teszt)

Az orr- és garatnyálkahártyáról vett mintában már a fertőzés korai szakaszában is kiderül a pozitivitás, így még továbbterjedés előtt információt nyerhetünk a betegségről. A lehető legfontosabb eredményt ez a teszt típus adja. 

A mintákat az ÁNTSZ által is akkreditált laboratóriumokba szállítjuk, a mintavétel vizsgálata az ott lefolytatott protokoll szerint történik, az eredmények várható leletezése a terheltségtől függően változhat jellemzően 24-72 órán belül várható. 

Szeretnék többet tudni 

Antigén teszt

A szakember segítségével végzett vizsgálat során a vírus antigén kimutatása történik garatból vett mintából. Magas szenzitivitása és specificitása miatt pontos eredményt ad, 15-20 perc alatt. A fertőzést követő 3-4 nap múlva a vírus jelenléte már kimutatható. 
Szeretnék többet tudni

Legyen tudatos és felelősségteljes. Kérje szakértőink segítségét!

  Kapcsolatfelvételi adatok

  Vizsgálat adatok

  Kiszállási cím

  Számlázási cím Kiszállási cím másolása

  Kuponkód

  X

  Kedves Látogató!

  Szeretnénk tájékoztatni hogy Március 15-én szolgáltatásaink szünetelnek.

  Szíves megértésüket köszönjük.

  A Mobilszűrés Csapata