Képzelje el, hogy milyen az, amikor Ön és munkavállalói is már alig várják a hétfői munkakezdést! Vagy azt, hogy munkáltatója maximálisan gondoskodik Önről! Ha Ön is egyet ért azzal, hogy sokkal több felelősségteljes és egészségtudatos munkahelyre van szükség, akkor ez a cikkünk Önnek szól!

Mit vár el a munkáltató, és mit a dolgozó?

A cégvezetők motivációja a folyamatos és dinamikus fejlődés, gondoskodva a dolgozók elégedettségéről és a közös előrelépésről. Mindez csak úgy megvalósítható, ha a vállalkozás működése a lehető legstabilabb. A célok eléréséhez szükség van egy lelkes és szakképzett csapatra, akik tudásukkal nap, mint nap hozzájárulnak a közös sikerekhez. Habár rengeteg külső tényező nehezíti, vagy éppen könnyíti meg a vállalkozók dolgát, a 2020-as év eleje egészen komoly kihívást jelentett mindezeken felül. Megőrizni a stabilitást egy lelassult és átalakult gazdasági helyzetben, embert próbáló feladat, és komoly erőfeszítést igényel mindenki részéről. Már pedig a célok eléréséhez innovatív megoldások kellenek, amikkel nem csak a munkáltató, de a munkavállaló is elégedett lehet.

Akkor mégis hogyan fordíthatják előnyükre a vállalkozások ezt a nehéz élethelyzetet?

Lekörözni a versenytársakat

Talán Önnek sem kell bemutatnunk, hogy miként lehetetlenítettek el nagyon sok vállalkozást a COVID miatti lezárások. A turizmus szinte az egyik napról a másikra teljesen leállt, amit nem sokkal később követett a vendéglátóipar bezárása. Az sem meglepő, hogy mindezek nem csupán helyi viszonylatban indítanak el változásokat, amelyek láncreakció formájában idéznek elő eseményeket. A probléma tehát korántsem kismértékű, és bizony csak kevés cégnek van tapasztalata, hogy miként kell átvészelni egy globális krízist. Az emberek egészségét veszélyeztető koronavírus váratlan munkaerő kiesésekhez, munkahelyek elvesztéséhez és bevétel kieséshez vezethet, aminek eredménye katasztrofális is lehet. Akkor mégis hogyan fordíthatják előnyükre a vállalkozások ezt a nehéz helyzetet? A válasz: megelőzéssel.
A COVID-megbetegedés gyakran tünetek nélkül, azonban fertőzőképes formában bújik meg az emberekben. Ez annyit jelent, hogy egyetlen ember, a napi munkái elvégzése során, akár több tíz embert is megfertőzhet rövid időn belül. Ebből kifolyólag nem ritkák az egyidejű, nagy létszámú megbetegedések, amelyek akár a cég működését is veszélybe sodorhatják, bevétel kiesést, és más károkat okozva. Rendszeres COVID-szűrésekkel jelentősen lecsökkenthető a fertőződés kockázata, és megőrizhető a vállalkozás dinamikája.

Elégedett munkavállalók, virágzó üzlet

Legyen szó bármilyen munkáról, a megbecsülés a jó munkakapcsolat egyik alapfeltétele. Azok a dolgozók, akik úgy érzik, a munkahelyük törődik velük, gyakran sokkal motiváltabbak a cég sikereivel kapcsolatban. Különösen igaz lehet ez, akkor is, amikor a személyes egészségük a tét. A rendszeres munkahelyi szűrésekkel növelhetők a kollégák lojalitása, ráadásul a tömeges megbetegedések okozta károk is kivédhetővé válhatnak. A koronavírus megtanított minket arra, hogy az egészségünk gyakran igen törékeny, és hogy a legjobban úgy vigyázhatunk rá, ha állapotát folyamatosan ellenőrzés alatt tartjuk. A Mobilszűrés elkötelezetten támogatja a vállalkozások fejlődését munkahelyi szűréseket biztosítva. Számtalan céges partnerünk álmának megvalósításához járulhattunk hozzá. Értékeljük a felelősségteljes magatartást, és úgy érezzük erre ők is büszkék lehetnek.

Éppen ezért, üzleti partnereinknek egy egyedi, online felületre is beilleszthető elismerő pecsétet adunk, amellyel dolgozóik és ügyfeleik felé is hirdethetik, hogy egészségtudatos munkahelyként működnek, ami akár a márkaépítés egyik fontos eleme is lehet! Mi lenne, ha az Ön vállalkozása kiemelkedő lenne versenytársaival szemben?

Tekintse meg üzleti ajánlatunkat!