A nyár mindig is egy várva várt időszak volt, de a pandémia és a karantén miatt még inkább a szívünkbe zártuk ezt az évszakot. Nem véletlenül, hiszen a nyárról a legtöbbeknek a pihenés és a szabadság jut eszébe, azonban idén ezek a gondolatok kiegészülnek a PCR és az Antigén teszt eredményekkel…

Nyaralásainkat nem csak a COVID miatti korlátozások befolyásolhatják, hanem az országonként eltérő beutazási szabályok is. Mielőtt bepakoljuk a bőröndünket ajánlott utána olvasni a célország beutazási szabályainak. Erről szóló cikkünket, itt olvashatja.

2021-ben a nyaraláshoz már nem elég a strandpapucs és a szalmakalap, mert koronavírus teszteredmények nélkül sajnos nem sokra megyünk velük!

Egyes esetekben kiválthatjuk védettségi igazolvánnyal a koronavírus tesztelést, viszont nem mindenhol fogadják el a Magyarországon kiadott védettségi igazolványt, ők negatív PCR vagy Antigén teszthez kötik a beutazást.

Mindenki nehéz időszakot tudhat maga mögött, ezért szeretnénk megkönnyíteni az utazást! Most akciósan, a hatósági ár alatt kérheti utazáshoz szükséges PCR és Antigén+ leletes vizsgálatainkat:

  • Covid-19 PCR teszt, most 18 500 Ft/fő áron, ami tartalmazza a mintavételi díjat, valamint INGYENES a kiszállás Budapesten belül!
  • Covid-19 Antigén+ teszt lelettel, akciós áron: 10 500 Ft/fő, amely szintúgy tartalmazza a mintavételi díjat, ráadásul INGYENES a kiszállás Budapesten belül!
  • 5 fő feletti megrendelés esetén a PCR teszt ára 17 000 Ft/fő-re, míg az Antigén+ gyorsteszt ára 9 500 Ft/fő-ra csökken!

Azoknak, akik nem oltatták be magukat, utazásukhoz méginkább fontos elvégeztetni a COVID teszteket, hiszen sok országban nem engedélyezik a beutazást negatív PCR vagy antigén teszt nélkül.

Leletét angol, vagy igény esetén más idegennyelven is kérheti, hiszen országonként eltérő lehet az igazolás nyelvi kritériuma.

Ha önnek más idegennyelvű leletre van szüksége érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a további lehetőségekről!

Utazzon kötöttségek nélkül hiteles és kedvezményes PCR és Antigén tesztjeinkkel, hogy a nyaralás minden perce felhőtlenül teljen!