Üzleti útja, vagy családja Kínába hívja, de nem tudja miként feleljen meg a szigorú szabályoknak? Mostani cikkünkben megtudhatja, hogy milyen feltételeknek kell eleget tennie, valamint, hogy miként szerezheti be a leggyorsabban és legbiztonságosabban a szükséges vizsgálati eredményeket.

Kik utazhatnak most Kínába?

A világjárvány manapság az emberek két táborra osztotta: akik vágynak már az utazásra, és akik inkább nem szeretnének utazni. A fertőzés kínai utakat is meghiúsította, azonban nem szabad megfeledkeznünk azokról, akik ilyen távol ragadtak szeretteiktől, vagy akiknek munkaügyben ebbe az ázsiai országba kell utazniuk. A Konzuli Szolgálat legutolsó bejegyzése alapján, jelenleg csak ilyen célból, vagyis család egyesítés, vagy üzleti út keretén belül lehet beutazni az országba, ráadásul nem akármilyen feltételek mellett. A vizsgálatok típusára és azok elvégzésének időpontjára is szigorú szabályok vonatkoznak, amiknek ilyen rövid határidőn belül nem könnyű megfelelni. A Mobilszűrés azonban kézenfekvő megoldást biztosít!

Mik a követelményei a kínai útnak?

Jelenleg a következő egészségügyi szabályok betartása mellett lehet belépni a Kínai Népköztársaság területére:

  • Negatív COVID-19 PCR teszt
  • Szerológiai IgM vizsgálat megléte
  • A kapott eredmények maximum 48 órával a repülőgépre történő felszállás előttiek lehetnek!
  • A vizsgálati eredményeket csak a Kínai Konzulátus által jóváhagyott laboroktól fogadják el. A Mobilszűrés által biztosított eredmények ennek a kritériumnak megfelelnek!
  • Szükséges a konzulátus által kiadott igazolás

Hogyan lehet megfelelni ezeknek a követelményeknek?

A 48 órás határidő rendkívül rövid, különösen a több típusú vizsgálat elvégzésére, és a szükséges igazolás kiállítására. A Mobilszűrés megoldást biztosít arra, hogy a rövid határidőn belül, az összes vizsgálati eredményt kézhez kapja. A vizsgálatokat otthona biztonságos körülményei között végezzük, így jelentősen lecsökkenthető a fertőzésveszély. Így Önnek nincs más feladata, mint hívni minket, majd a kapott eredményekkel az igazolás megszerzése, hogy utazása biztonságos és nyugodt lehessen.

Vegye fel mielőbb a kapcsolatot koordinátorainkkal, és foglalja le időpontját még ma!