Hogyan lehet az Ön vendéglátóhelye is felelősségteljes? Rendszeres COVID-19 szűréssel növelheti kollégái, régi és új vendégei egészségét, valamint bizalmát! Bemutatjuk, hogy vállalkozása dinamikáját megőrizve, miként illeszthetők be a hétköznapokba az ismétlődő szűrések.

Nyerje vissza vállalkozása régi lendületét!

A világjárvány már évek óta arra tanít minket, hogy legyünk óvatosak, és tartózkodjunk a nagyobb csoportosulásoktól. A korlátozások enyhítése lassan, de elkezdődött, aminek keretén belül nem rég újra nyithattak az éttermek, bárok és kávézók, azonban a vírus okozta fenyegetettség továbbra is velünk maradt. Egy ilyen egyedülálló helyzetben, nem könnyű újra felépíteni a bizalmat a vendégek körében, azonban nem is lehetetlen! A Mobilszűrés megoldást nyújt a vendéglátóhelyeknek, hogy visszanyerhessék, vagy tovább növelhessék régi lendületüket!

Miért érdemes rendszeresen szűrni a kollégákat?

A rendszeres szűrésekre az oltást megelőzően, és azt követően is szükség lehet, hiszen a védőoltások hatékonyságának vizsgálata még folyamatosan zajlik. A teljes biztonság érdekében ajánlott a munkába állást megelőzően szűrni a kollégákat, így megelőzheti a csoportos megbetegedéseket. Rendszeresen szűrő partnereinknek továbbá egy „Felelősségteljes vendéglátóhely” plakettet is biztosítunk, amit vendégterükben kihelyezhetnek, vagy akár online felületükön is meghirdethetnek!

Nézzünk, hogyan segíthet a Mobilszűrés vendéglátóhelyének?

  • Elkerülheti az egyszerre történő, nagyobb számú munkaerő kiesést
  • Növelheti kollégái lojalitását a rendszeres szűrésekkel
  • Vendégeinek biztonságos egészségügyi környezetet teremthet
  • Kiemelheti szolgáltatásai minőségét, és új vendégeket szerezhet „Felelősségteljes vendéglátóhely” plakettünkkel

 

Milyen lehetőségek közül választhat?

A Mobilszűrés alkalmazkodik az Ön vállalkozásának dinamikájához, és egy előre megbeszélt időpontban, megfelelő védőfelszerelésben érkezik meg ápolónk. Választhat, hogy a szűrést antigén gyorsteszttel, laboratóriumi PCR teszttel, vagy az egyedülálló mobil PCR berendezésünkkel szeretné elvégezni. Szerológiai antitest vizsgálatunk megoldást jelenthet azok számára, akik átvészelték már a vírusfertőzést, és védettségi igazolványt szeretnének. Ez a vizsgálat az oltást megelőzően és azt követően is ajánlott, így ugyanis nyomon követhető a kolléga védettségének alakulása!

Vágjon bele már ma, és egyeztesse le egyedi időpontját koordinátorainkkal!