Az újranyitást követően, egyre több étterem, bár és szálloda gondolkozik azon, hogy miként tehetné biztonságosabbá szolgáltatásait. A teraszok megnyitása előtt a Vírus Cafe munkatársait is szűrtűk, aminek alkalmával megfogalmazódott az ötlet, hogy Mobilszűréssel a vendégek biztonságát is tovább növelhetnénk.

Lassan újra indul a városi élet, de nem mindegy hogyan!

Nem csak a szállodák, éttermek és szórakozóhelyek tulajdonosai, de az emberek is nagyon várták már, hogy a hétvégén megnyissanak a vendéglátóhelyek teraszai. Fontos azonban, hogy az ünneplés mellett ne feledkezzünk meg a vírussal szembeni felelősségteljes védekezésről sem. A Mobilszűrés már eddig is számos vállalatnak nyújtott kiszállásos szűrési lehetőséget, aminek jelentősége a következő időszakban kifejezetten növekedni látszik. Egy közös kezdeményezés keretén belül, az első nyitási napon, a Vírus Cafe vendégeinek biztosítottunk ingyenes szűrési lehetőségeket, hogy a felhőtlen szórakozás mellett, a biztonság is fókuszban maradjon.

Segítünk abban, hogy a vendégek is egy biztonságos környezetben tudják élvezni a terasz nyitást

Összekapcsoljuk a kellemest a hasznossal!

Az utcák, vele együtt pedig teraszok is egyik napról a másikra megteltek, azonban a Vírus Cafe a segítségünkkel, a jelenlegi járványügyi helyzetre maximálisan felkészülve nyithatta meg kapuit. Ápolónk a bejáratnál fogadta a vendégeket, akik ingyenes antigén tesztet igényelhettek, vagy elsők közt próbálhatták ki, modern és rendkívül gyors, mobil PCR szűrőgépünket, ami mindösszesen 13 perc alatt ad információt a fertőzöttség fennállásáról. Negatív eredményt pedig még ennél is gyorsabban, már 7 perc alatt kaphatunk. Fontos kiemelni, hogy ez a mobilis készülék, a laboratóriumi PCR vizsgálattal egyenértékű eredményt ad.

Mik voltak a tapasztalataink?

Kitelepülésünk alatt örömmel tapasztaltuk, hogy a szórakozás mellett, rendkívül sokan gondolkodtak felelősségteljesen, és vették igénybe ingyenes szűrési lehetőségünket, vagy éppen kértek tájékoztatást a szűrés lehetséges módjairól. Ápolónk készséggel állt minden érdeklődő rendelkezésére, így maximális védelem mellett élvezhették az újranyitást.