Az egylépéses  COVID-19 + Influenza A Gyorsteszt lehetővé teszi a koronavírus és az A-típusú influenza együttes kvalitatív kimutatását a fertőzésre gyanús betegek légzőszervből vett mintáiban. 

A COVID-19 fertőzésekkel kapcsolatos tünetek könnyen összetéveszthetők az influenza vagy a nátha tüneteivel. A gyorsteszt a különböző kórokozók differenciált detektálásával csökkenti a betegek kezdeti szűrésének idejét és bizonytalanságát.

Covid-19 és Influenza A

Az influenza és a Covid-19 is cseppfertőzéssel terjed és légzőszervi megbetegedést okoz. A tünetek hasonlósága miatt (láz, száraz köhögés, fáradtság) nehéz megkülönböztetni a kettőt egymástól. A mostani helyzetben, sokan hajlamosak arra, hogy rögtön koronavírusra gyanakszanak, azonban a kezeletlen influenza-A komoly szövődményekkel járhat. Ezek a szövődmények megfelelő kezeléssel elkerülhetők, ezért van szükség szűrővizsgálatra a diagnózis megerősítéséhez.

Az influenzát egy vírus okozza, amely főleg a felső légutakat – az orr, a torok és a hörgők -, és ritkán a tüdőt is megtámadja. A fertőzés általában körülbelül egy hétig tart. Jellemzője a hirtelen fellépő magas láz, fejfájás, rossz közérzet, köhögés, torokfájás, ízületi fájdalmak. A legtöbb ember bármilyen komolyabb orvosi kezelés nélkül egy-két héten belül meggyógyul. Bizonyos emberek esetében viszont, akiknél fennáll a súlyos influenzával összefüggő szövődmények kockázata – leginkább gyermekek, terhes nők, idősek, krónikus vagy autoimmun betegségben szenvedők – az a legjobb döntés, ha a betegség kezdetén, szűrővizsgálaton vesznek részt. A COVID-19 esetében az alapbetegségek szintén növelik a súlyos fertőzés kockázatát.

Az általunk végzett tesztelés megbízhatóságáról a tesztelést végző tapasztalt egészségügyi személyzet gondoskodik! 

Árak

COVID-19 + Influenza A Gyorsteszt: 12.900 Ft/fő + mintavételi és kiszállási díj

Mintavételi díj: 2.500 Ft/fő

A PCR teszt ára most AKCIÓSAN 12.400 Ft + mintavételi díj! 
Antigén+ leletes teszt ára most AKCIÓSAN 5.500 Ft + mintavételi díj!
 • 5 főtől sávos mennyiségi kedvezmény kérhető, egyedi elbírálás
 • Kiszállási díj: 19.900 Ft/fő  AZ AKCIÓ IDEJE ALATT A KISZÁLLÁSI DÍJ 9.900 Ft/cím (4 főig)

Jelenleg sok országban PCR vagy Antigén teszthez kötik a kiutazást, akciónkkal szeretnénk megkönnyíteni a nyaralás előtti teendőket és most utazásához a hatósági 19.500 Ft helyett, 12.400 Ft-ért kérheti PCR vizsgálatunkat és 5.500 Ft-ért Antigén+ tesztünket!

 • Sürgősségi leletkiadás felár (12 órán belül): 17.400 Ft/fő
 • Sürgősségi leletkiadás felár (6 órán belül): 29.500 Ft/fő
 • Sürgősségi felár (aznapi kiszállás): +5.000 Ft/cím
 • Agglomerációs felár: +4.500 Ft/cím

A részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Foglaljon időpontot! Előzze meg a koronavírus terjedését.

  Kapcsolatfelvételi adatok

  Vizsgálat adatok

  Kiszállási cím

  Számlázási cím Kiszállási cím másolása

  Kuponkód

  X

  Kedves Látogató!

  Szeretnénk tájékoztatni hogy Március 15-én szolgáltatásaink szünetelnek.

  Szíves megértésüket köszönjük.

  A Mobilszűrés Csapata